I try

 Godmorgon. Vaknade tidigt i morse och kände hur sugen jag var på frukost. Svepte om mig morgonrocken, bryggde kaffe, gjorde mina mackor och skar upp en kiwi. Nu ligger jag i soffan och tittar på någon gammal tonårsfilm med hunden vid fötterna. Söndag idag, men vi är lediga imorgon också, så jag ser det som en lördag. Gillar att tänka så. Har inga planer alls idag, förutom att jag ska till gymmet en runda senare.

DSC_1795

DSC_1796

DSC_1799

/ Good morning. Woke up early this morning and felt how hungry I was at breakfast. Swept on my dressing gown, brewed coffee, made ??my sandwiches and cut up a kiwi. Now I’m on the couch and watching some old teenage movie. Have no plans at all today, except that I’m going to the gym for a workout later.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *