I love this

Älskar verkligen stunder som denna. Vaknar av att mamma och pappa dukar upp frukosten där ute. Egentligen hade jag nog kunnat sova en stund till men jag vill inte missa något värdefullt ögonblick – Så jag stiger upp ur min varma säng och går ut i köket i mitt nattlinne. Skär upp en del av surdegs-brödet, skvätter lite vatten på det och sätter in det i ugnen. Då blir det som nybakat igen. Under tiden häller jag upp kaffe och juice, jag hinner också skära upp en kiwi. På mackan tar jag smöret som smälter, ruccola, skinka och tomat. Nu är jag mätt och full av energi. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen ska jag och mamma köra en söndagsrunda genom stan.

DSC_1982

DSC_1977

DSC_1979 / I didn’t want to miss any valuable moment – So I got out of the bed and made a big breakfast.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *