HOLY WATER.

NEWS: Skinnjacka, HÄR / Skjorta, HÄR / Mössa, HÄR
Sneakers, HÄR / Perfekta byxorna, HÄR (Adlinks)

Hela looken finns att beställa hos Schack Matt, HÄR.

Dagsupdate:
Har fått en del att-göra-gjorda. Rummet blev väldigt fint. Solen har letat sig fram. Har skrattat högt för mig själv på min promenad med Andrea och Mathildas podcast i öronen. Jag har druckit fem koppar kaffe, och är inne på min sjätte. Jag sjunger högt till Melissa Horn med en inlevelse att jag tror jag står på scen. Nu ska jag dock ta och göra mig i ordning – Dags att uträtta några ärenden på stan. Och i kväll blir det middag med hela Schackmatts-ligan. Vi ska fira att Karin varit anställd i hela 25 år!!! Så det blir tapas och drinkar. Älskar att fira något mitt i veckan.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *