HERE I’M GOING TO STAY AS LONG AS I CAN

 

Är helt död i skrivande stund. Steg upp i ett totalt mörker vid 05.00 i morse, och med endast ett par timmars sömn i bagaget var det dags för färd mot Kalmar. Lyckades få med mig mamma och pappa, så den hemska tenta-lördagen blev inte så hemsk trots allt. Så fort jag kom ut från tentasalen så kände jag en lättnad som jag inte känt på hela hösten, sedan gick jag i strålande solsken till stan och mötte upp mamma och pappa för en lunch. Några ärenden och lika många koppar kaffe senare så körde vi arton mil hemåt igen. Nu ska jag vila en stund till, sedan ta mig ett långt bad för att ladda upp inför kvällens festligheter. Hörs sen! Kram

 

/ So tired right now.. But it’s Saturday! Best feeling ever. Talk 2 u later! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *