HELLO MR.

I samarbete med Bubbleroom

Hello Mr. Friday. Dig har jag saknat. Den här veckan spenderar jag mest i bilen. Från Göteborg, längs västkusten, förbi Halmstad och ner till Skåne. Sedan tillbaka igen, samma väg. Några lata timmar i lägis och sedan mina dagliga sju mil till Borås. Kontorstimmar och nöta mejl jag missat under mässan i veckan. Sedan ner till Skåne igen, äh, bara så där trettio mil. Nu är jag hemma och landar en liten stund. Samlar kraft och andas havsbris. Badar från bryggan i ljumna tjugotvå grader. Äter kantarellmacka med svamp nyplockade från en hemlig skogslokalisering. Dricker mammas citronsaft till oljudet av grannens gräsklippare. Till och med det är ganska charmigt. Vilken bonna-tös jag är. På söndag går bilen vidare igen – Mot Stockholm och Fashion Week. 60 mil, 2 stopp och 4 kaffe. Till storstadspuls, noll-sex-alarm och tryffelpizza på Brillo. Kombinationen saltvatten och Birger Jarlsgatan är att föredra.

Nu ska jag köra sista jobbrycket innan jag går på helg. Det ryktas om att grilla hamburgare vid vattnet. Ho ho.

Förresten! Jag har äntligen hittat livets byxa. Lika fin som skön. Som en mjukis-kostymbyxa ungefär. HÄR hittar du den. Skjortan är mammas men du hittar en liknande HÄR. Sweet Friday, kram!

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *