Good morning

Lugn kväll igår med skräckis på tv och min sista cocacola på väldigt länge. Ja, ni hörde rätt. Nu ska jag ha läsk-löfte till den 1 april. Ni förstår inte min kärlek till cocacola – Detta är som att bestiga Mount Everst, nej värre. Tog en sovmorgon och vaknade bredvid Pontus. Ska snart göra mig i ordning för att köra till Hällevik en runda. Men innan dess ska jag köpa med mig en lunch, ta någon bild och uträtta några ärenden.

DSC_0874 (2)

DSC_0875

/ Yesterday Pontus and I watched horror movie and drank the last coke in a very long time. My new year’s resolution is that I’m not allowed to drink any kind of soft drinks until April 1. You can’t imagine my love to cocacola, so this is like climb Mount Everest. No, worse.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *