FOUR O’CLOCK

Alltså det är så underbart att få en sådan respons av er därute. Känns så tokigt att ni kan bli så glada för att jag fortsätter att blogga lite. Det betyder så mycket för mig. Och vore det inte för er så hade jag inte börjat igen. Men jag älskar att få inspirera och göra era glada. Så varför inte fortsätta med att göra varandra glada? Har dock bestämt mig lite för att jag bloggar när jag har material, när jag känner att jag vill och orkar. Inte för att jag måste. Ny portal också, men finns fortfarande under -> kajsasven.se så klart. NU KÖR VI.

Hur mår ni idag? Jobbdagen gick hur fort som helst idag, och helt plötsligt var det dags att stänga butiken igen. Nu sitter jag, mamma och Julia på den solvarma altanen, med ett glas vin och Thomas Stenström. I kväll blir det barbeque-kväll med chicas. Som jag längtar.

​Saturday afternoon. Time for some wine and barbeque with my girls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *