DON’T LET ANY BODY GET AWAY WITH IT

 

 

Dress from Vila

 

För fem månader sedan skulle jag just nu suttit i soffan, med en filt om mig och tittat serie. Utanför skulle det ha mörknat redan vid tre. Det skulle säkert varit alldeles grått, och från himlen hade det kommit någon form av hagel. Framför skulle jag haft tre kurslitteratursböcker som var tvungna att läsas ur, jag hade frusit och haft en massa saker på att-göra-listan.

 

Men idag, då skiner solen och det är trettio grader i trädgården, jobbtimmarna sprang snabbt iväg, köttet ligger på grillen, VM visas på teven trots att ingen sitter där, fåglarna sjunger högt, Tomas Stenström sjunger ännu högre, jag planerar den lediga dagen imorgon och funderar på vad jag ska ha på mig på midsommar. Sammanfattningsvis: Livet är så jävla mycket bättre när det är sommar. Oavsett om det bara är en tråkig tisdag mitt i veckan.

 

My new dress from Vila Clothes.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *