DECEMBER 20 / 11 AM

Godmorgon på er! Som jag skrev igår hade jag en riktig fixardag. Min sista lediga dag innan det bär av på resan, så hade en del att stå i. Det var längesedan en ledig dag spenderades i soffläge, rastlös, framför någon serie. Men föredrar hellre fullspäckade dagar ändå. På kvällen hade jag och vännerna lilljulafton, precis som varje år. Tomtegröt, paketleken och julgodis i mängder. Så möjsigt. Nu sitter jag hur som helst här vid mitt skrivbord. Dricker en skvätt av min egenpressade juice jag gjorde igår, testade att dricka mitt svarta kaffe med en skvätt mjölk och insåg att jag faktiskt gillade det, bläddrar i senaste ELLE och antecknar lite vad som måste hinnas med under veckan. Nu måste jag dock sätta fart – Hunden ska kissas och tänderna borstas. Den kombinationen har jag nog aldrig tidigare skrivit i en och samma mening. Dags att jobba! Hörs i eftermiddag. Kram kram.

P.S Ni följer väl mig på snapchat? @kajjsasven.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *