CIAO CIAO DUE

 

 

 

 

Så här mysigt hade jag och Tuva det i lördags innan vi begav oss mot The Nelly Hotel. Sedan den här dagen har vi båda en slags crush till krispiga parmapizzor med tunna bottnar, och Ciao Ciao Due i Vasastan skulle servera den bästa – Vilket den också gjorde. Mätta och belåtna tog vi oss sedan vidare in mot stan för en fortsatt minst lika trevlig kväll.

Idag äter jag dock varken pizza eller befinner mig i Stockholm. Jag sitter just nu på balkongen här i lägenheten i ett soligt Kalmar. Det har verkligen varit sommar i luften, så har spenderat hela dagen utomhus sedan jag kom hem från universitetet. Nu måste jag dock ta tag i min långa att-göra-lista som börjar med att tenta-plugga, dock lockar en svalkande glass i hamnen betydligt mer.. Får se om jag lyckas övertyga Pontus.


From this Saturday when we had a cozy pizza date at Ciao Ciao Due – The best pizza place in town.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *