CATHEDRAL COVE – HAHEI BEACH

God afton, eller ja, snarare mer god morgon där hemma. Sitter i skrivande stund med täcket runt mig ute på vår terass. Klockan närmar sig elva, och jag tittar mot månen. Mormor berättade en sådan vacker sak. När mamma var ute på en långresa i Australien när hon var ung, hade man ju inte mobiltelefoner. Det var inte bara att ringa ett enkelt Facetime-samtal eller skicka iväg en snapchat: det var brev som gällde. Men varenda kväll, gick mormor ut på trappen, tittade upp mot månen och sa ”God natt”, till mamma, och på andra sidan jorden, gjorde mamma detsamma. ?

Hur som. Är rätt trött efter idag, men vi har hunnit med så otroligt mycket. Startade dagen med en promenad genom bergen till Cathedral Cove. Påminde så mycket om ett folktomt Phra Nang i Krabi. Efter det käkade vi lunch vid våra stugor, och sedan bestämde vi oss för att utmana nästa äventyr. Någon hade nämligen viskat i våra öron att det fanns en incredible swing uppe på andra berget, men att den var för farlig och hemlig för att berättas om. Så vi utmanade ödet och tog oss upp på berget. 1 timme, ett par jordiga fötter och kallsvettiga händer senare, var vi äntligen framme. Kanske inte det ultimata stället för mig som är så höjdrädd – Men fan så vackert det var. Titta på min snappy – @kajjsasven, om ni vill se. Gungan var utöver hela berget, men repet vågade dessvärre ingen av oss röra. Den femte januari, 2017, var dagen då jag besteg två berg. (Vi kan ju låtsas det var Mount Everest).

I morgon rullar bussen vidare igen – Denna gång mot Raglan. Surfing och yoga står på schemat. Fan, vad detta är livet. ?

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *