BYE BYE SEPTEMBER

 

Och så var oktober här. September har varit en fin månad. Det är det alltid tycker jag. Det händer liksom så mycket nytt, man får nya rutiner och öppnar ett nytt kapitel i livets bok. Visst är det så? Vi tömde vår gamla lägenhet och flyttade in i en ny. Jag har haft min livs första kurs i affärsredovisning – Något som inte varit det lättaste, eller det roligaste. Jag har längtat hem. Jag har ätit stora frukostar framför Gossip Girl så fort jag haft en lucka från skolan. Jag har plockat svamp med familjen, och sedan ätit kantarellmacka på kvällen. Jag har ätit väldigt mycket hämtmat. Och så har bästa Julia och Gabriel flyttat ihop. Wow. Jag har tagit långa bad. Och ätit ännu mera frukost. Jag har druckit té varje kväll. Cyklat på nya gator. Jag har gått runt i tshirt i 26 grader, och dagen efter behövt både stickat, jacka och halsduk. Och så har jag varit i Stockholm och hälsat på bästa T. Vi ses om ett år.

 

My September.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *