BEACH SIDE WANDERING

Första gången på några dagar som vi nu anlänt till någon form av civilisation. De senaste dagarna har vi spenderat mitt ute i ingenstans – utan varken täckning eller något vidare nät. I en skog, vid någon sjö, bott i små mysiga stugor, tagit morgondopp, druckit morgonkaffet med fötterna i vattnet och spenderat kvällarna tillsammans vid en brasa och lite rödtjut ända in till småtimmarna. Jag kan inte beskriva hur mysigt vi har det. Vi åker tillsammans ett gäng på trettio stycken – Alla från olika länder, med olika bakgrunder och olika kulturer. Tillsammans blir det en fantastiskt fin kombination. Tvillingarna från Tyskland, Charles från Canada, paret från England, Sam från England. Vill helst av allt bara lägga dem alla i min ryggsäck och bära med mig dem vidare till nästa destination.

Men än är det inte över. Vi har nu ungefär kommit till hälften av vår roadtrip i Nya Zeeland. I morgon har vi ett sista stopp i Wellington innan vi passerar gränsen till södra ön. Än så länge har jag upplevt sådana miljöer som jag aldrig någonsin har sett. Så vackert. Äkta. Fantastiskt. Telefonen är för övrigt lagad och tandvärken har näst intill släppt helt och hållet.

Nu ska jag ta en till kopp kaffe här på stället vi befinner oss på, och sedan ska vi vidare mot Tongariro. Hoppas allt är bra där hemma och att ni inte fryser ihjäl där bland minusgraderna. Jag saknar er. Men inte Sverige. Kram! ?

6 Kommentarer

  • Men åååh!! Kom in på som blogg genom Fb gruppen ”svenskar i nyazeeland” och du verkar ha de sååå bra! Är själv inne på att resa själv eftersom ingen av mina vänner vill eller kan men har varit så rädd för att känna mig ensam.. reser du med stray? Hur tycker du de är? Ni ser ut att ha de fantastiskt så nu blev jag väldigt taggad på att boka biljett öndå..

  • Så himla härligt!! Hur har du ”träffat” dom du åker med? Är det bara helt random, eller det är organiserat liksom? Skulle vara kul att veta, behöver tips ?

  • Hej! Jaaa, helt underbart. Nej, det är bara helt random. Vi alla lyckades hamna på samma buss bara. Åkte med Stray genom NZ, verkligen att rekommendera! Helt ljuvligt. Kram! <3

  • Hej! Åh tack snälla för din kommentar, vad glad jag blir! ? Alltså. ÅK SJÄLV! Det är helt klart det bästa beslutet jag någonsin har tagit! Ever! Det är verkligen fantastiskt. Ja, jag åkte med Stray genom NZ, och jag träffade så otroligt mycket fina människor och blev bundis med alla! Boka! Boka! Boka! Du lever bara en gång. Bara att skriva om du undrar något mer! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *