Be patience

Publicerad 9 januari 2013 av Kajsasven i Outfits & News

Hemma igen efter ett svettigt men bra pass på gymmet. Alltid lika skönt efteråt. Nu kurrar magen och jag ser fram mot middagen som ska ge mig ny energi. Men först ska jag ta mig en väldigt lång dusch. Precis som igår tror jag att jag ska gå och lägga mig tidigt idag. Det var så underbart att få sova det där lilla extra. Har läxa i naturkunskap jag borde kolla över också, men det blir svårare när tv:n erbjuder bra tv-program, då kaffet är varmt och då soffan är skön. För köra en kombo – Plugga i pauserna, i soffan, med kaffe.

DSC_1932

DSC_1905

DSC_1945

DSC_1913

Vest from Rut mfl   Tee_Vila   Pants and bag from Pieces   Boots_Wera   Bracelet_MarcJacobs&Pieces

/ Home again after a sweaty workout at the gym. Love the feeling after. Now my stomach’s rumbling, and I look forward to the dinner that will give me new energy. But first I’ll take a very long shower. And just like yesterday, I think I’ll go to bed early today. It was so wonderful to sleep that extra hours. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *