A white december

Gud vad det snöar ute. 30 centimeter utanför dörren. Men jag älskar snön, så något klagomål från min sida är det inte – Sålänge det inte blir slask och plusgrader. Skoldagen gick bra, endast tre lektioner. Nu ska jag ta något varmt att dricka, krypa ner under min pälsfilt och ta fram skolböckerna. Om jag hinner och orkar ska jag kanske baka något också. Är riktigt i behov av en fudge, kladdkaka eller något i dess stil.

Shorts_Only   Knitted sweater_Veromoda   Jacket_Vila   Boots_Jack&Jones

/ God, it’s snowing outside. But I love the snow. The school day went well, only three lessons. Now I’ll take something warm to drink, crawl under my fur blanket and studying. If I have time, I might bake something too. I’m really in need of a fudge or a chocolate cake.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *