A summer day

Jag hade varken ork eller inspiration till att slå upp datorn igår när jag kom hem från jobbet. Kastade mig direkt på soffan, drack té, tände ljus, virade filten om mig och tittade på serie i samma stund som jag hörde regnet smattra på fönsterrutan. Men från ingenstans kom sedan solskenet, och filten byttes ut mot bikini. Hösten får vänta ett tag till. I det tjugofemgradiga vattnet tog jag, Andréa och hennes amerikanska kusin Oana ett ljuvligt dopp och tjugo minuter senare satt jag på förfest med bara grabbar. Natten avslutades på ett uteställe i Åhus mitt på stranden. Nu är jag tillbaka som vanligt igen. Fått i mig en stor söndagsfrukost och funderar på vad man ska göra idag. Vädret är lite halvdant – Kanske man ska passa på att göra alla måsten på att-göra-listan. Men först tänker jag ta ännu en kopp kaffe här i uterummet. Söndagar har också sin charm.

27072013DSC_4683-Kajsasvensson27072013DSC_4679-Kajsasvensson-227072013DSC_4686-Kajsasvensson27072013DSC_4682-Kajsasvensson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *