A FRESH LEMONADE WITH MINT, APPLE AND GINGER

God förmiddag. Sitter i skrivande stund på våning tre i Apple Store och försöker få igång min Mac som kraschade igår kväll. Fan, jag har otur alltså. Visdomständer, kraschad telefon och nu kraschad dator. Men men. Det finns viktigare saker i livet, så det ska inte få mig att lacka ur.

Gårdagen tillexempel. Den var himla härlig. Australiens varmaste dag på… länge. Det var näst intill outhärdligt. I vanlig ordning packade jag ryggan, snörade skorna och begav mig ut på gatorna. Hade Surry Hills i sikte. Ett mysigt område bara ett par blocks från hostelet. Jag gick och gick. Svettades lite och gick lite till. Sedan pausade jag i skuggan med en kall och uppfriskande juice – med äppel, mynta, lime och citron. Efter par timmar där i skuggan fortsatte jag längs Park St och mötte upp en svensk tjej över en glass. Det är det som är så härligt med att resa ensam. Man träffar så otroligt många människor och är öppen på ett helt annat sätt. Vi pratade skit och skrattade ikapp på skånska i några timmar. Sedan gick jag tillbaka till hostelet igen. Drack billig goon med mina dorm mates, lärde mig australienska svordomar och åt pringles i våningsängen. Sedan sussade jag sött. ?

/ Another lovely day here in Sydney. Yesterday I was just strolling around in Surry Hills (my fav part of Sydney so far) and had a fresh juice with mint, apple, ginger and lemon in the shadow. A couple of hours later I had an icecream with a swedish girl I met. It’s a lot of swedes here if you compare to New Zealand. Before it was bed time I had some goon (cheap australian white wine) with all my dorm mates. Hostel life. I like that.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *