9 AM BREAKFAST

12 juli. Folk pratar om en regnig sommar, men än så länge kan jag bara komma ihåg sol. Tycker det är fint väder lite varje dag. Jag har tacksamheten att vakna upp till morgonsol i ansiktet varje dag. Bredvid en hund med viftande svans och morgontrötta ögon. Jobbar på altanen och tar ibland en kort rast för ett uppfriskande dopp i havet. Bryr mig inte om att duscha direkt efter för jag gillar känslan av saltvatten mot kroppen och att låta det blöta havshåret självtorka i solen. Plockar och äter jordgubbar direkt från åkern. Unnar mig salta grillchips lite varje dag. Sommaren är ju till för att njutas av. Om några dagar fyller min storasyster 25. Då blir det brakkalas i ett tält på tomten. Nästa vecka har jag semester. Längtan efter en tropisk drink och långa sandständer är total, men det faktum att priserna för en flygstol i nuläget är skyhöga gör att det förmodligen endast blir en längtan. Kanske får man damma av roddbåten och tälta på en ö i stället. Ta en båt till okänd destination. Checka in på hotell i södra Sverige. Svenska sommaren är ju inte dum den heller. Jäkligt vacker faktiskt. Lite luddiga och klara tankar den här onsdagsmorgonen. Nu ska jag koka lite mera kaffe och återgå till budgets och höstplanering. Hej.

Njut av sommaren fina ni.

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *