3RD JUNE

Nervositeten just nu…. Är det något jag verkligen hatar så är det redovisningar. Jag gör hellre tre salstentor än att gå upp och ställa mig där. Särskilt när det är så viktigt och avgörande efter två månaders slit. Det är slutseminarium för vår B-uppsats som vi skrev klart i måndags, ”Motiverade medarbetare”. Nu vill jag bara att det här ska vara över så att jag kan sätta mig i bilen på väg hem. Håll en tumme, är ni snälla.

Nu då? Ska städa av lägenheten, slänga sopor, packa klart och låsa dörren. Hejdå lägis, ses i september!

/ The last day in school today.. So nervous. Wish me luck!

1 Kommentar

  • Lycka till, kommer säkert gå finnemang! Och känslan när man får lämna studentstaden för ett tag, obeskrivligt! Längtar så till lördag då det är min tur att vinka studentlyan farväl för en sommar på annat håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *